Fin dag!

Jag gillar hösten! Iaf när det är såna här fina dagar som det varit nu ett tag. Idag har jag typ varit ute och gått hela dagen. Började med en promenad runt sjön på morgonen och tog en massa bilder. Hur fint som helst! Efter lunch hade jag och Sara tänkt fara och klättra, men eftersom det var så soligt och fint kändes det hemskt att vara inne. Så vi tog en långpromenad istället. Drygt två timmar var vi ute och traskade runt i Växjös skogar. Avslutade med fika på ett jättebilligt och mysigt café.


Många färger


Liten snöboll


Slottet i bakgrunden


Kalla blad


Varma blad


Slottet sett från andra sidan sjön


Mysig grillplats


Stort, gult träd


Båt

Det var några av bilderna jag tog idag. Knäppte över hundra bilder, så det finns fler!

Ikväll blir det inte fest som det var tänkt. Men det känns ändå rätt skönt. Hade varit skitjobbigt att vara bakis imorrn. Plus att jag har lite saker jag måste göra imorrn, som jag i så fall inte hade orkat.

Sen har jag kommit på att jag trivs väldigt bra här i Växjö. Eller det vet jag ju. Men jag har börjat kolla på lite andra utbildningar på skolan här som jag kan söka till nästa år. Jag hittar inget just nu. Men nånting finns det säkert. Känns så himla tråkigt bara att flytta hem till Skellefteå igen efter detta år. Det är ju ändå inte så många som bor kvar där. Jag har ju typ fler vänner här än i Skellhell. Men nu är ju det ett tag kvar. Så den som lever får se!

Ha en trevlig helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: sofie

vilka finfina bilder :)

2010-10-17 @ 17:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0