Gäsp.....

Senaste dagarna har jag varit på fest med Anders och hans kompisar, försökt plugga, fikat med Kristin, sett fotboll med Anders och Damir, försökt plugga igen, gjort mer julkort, lyssnat på julmusik, försökt plugga....

Ah det går sådär med plugget, 3 dagar kvar till min deadline och jag har skrivit noll ord. Lycka till Johanna!!



2 veckor till jullov och hemfärd till Skellhell!

Julmys

Julstämningen börjar så smått infinna sig. Snön har fallit även här i Växjö och den har varit kvar på marken i tre dagar nu. Det är jag väldigt glad för! I torsdags när jag och Kristin var på stan spelade de julmusik i var och varannan butik och lussebullar såldes på cafeérna. Igår satt jag och gjorde lite julkort och lyssnade på julmusik, på kvällen kom Anders hit och vi såg Tomten är far till alla barnen. Myyys :)

Så lite julstämning går det få även i regniga småland!



Idag är det faktiskt sol ute, känns som det var evigheter sen jag såg solen. Så nu ska jag ta mp3n och ta en långpromenad :)

Bra syn när jag tittade ut genom fönstret imorse


Hoppas detta får stanna nu :)

Hej, mitt nya namn är Elsa

Jag ska nog döpa om mig till Elsa 95 tror jag. Idag har jag även börjat med penicillin, har aldrig haft så mycket mediciner på en och samma gång. Borde nog skaffa en dosett så jag inte blandar ihop alla piller.

Jag har alltså fått borrelia, sånt kan man visst få här i småland. Jag har aldrig ens sett en fästing förut och nu har jag tydligen fått en som smittat mig dessutom. Schysst! Men jag har ju frikort på sjukvård nu så det är väl lika bra att göra bort alla sjukdomar nu medans jag har gratis läkarbesök :P


En äcklig liten jävel


Det är kul, nästan jämt

Mitt hjärta gråter... borde verkligen vara i Danmark nu, men ibland blir saker och ting inte som jag tänkt mig...
Hoppas det kommer fler tillfällen i framtiden!

Det är lördag idag och jag känner mig som Elsa 95. Det mest spännande som hänt mig idag är att jag upptäckt att det finns en ny kesosort i matbutikerna, med nötter i locket. Hur häftigt är inte det liksom?!
Vad ska jag göra ikväll då? Spela bingolotto kanske? Eller just ja, det går ju på söndagar. Rackarns! Får nog leta fram ett korsord då. Barnkorsorden är de roligaste, de brukar jag nästan klara. Ja så blir det!

Ha en riktigt trevlig kväll och njut av livet!

Varma kramar från en (absolut inte bitter) livsnjutare!



Slänger upp en bild på dagens upptäckt. Visst är det fantastiskt?


Tjoohoo

Ett år har gått

Satt just och kollade lite på min gamla blogg. Haha lite kul var den ändå nu såhär i efterhand. Kul också att se vad jag gjorde för typ ett år sedan och så. För prick ett år sedan landade jag och brudarna i Thailand för våran 4-veckors resa runt landet. Kan inte fatta att det redan gått ett år. Bästa resan jag gjort hittills, underbart! Har också läst min dagbok som jag skrev under resan. HAHA!! Inte en tråkig stund. Har börjat få tillbaks lite reslust tror jag. Eller är det detta deprimerande väder utanför fönstret som gör det?!

Bjuder på en väldans snygg bild på väldans snygga tjejor ;)


Nu ska jag ut och gå med Ida  :)

tjiiing

Bra dag

Nu har jag slutat med medicinen så nu hoppas jag att jag kan sova inatt. Det var kallt imorse när jag cyklade till sjukan, både bromsarna och växlarna hade fryst fast!!

Har fikat med Anders idag också, det var trevligt :)
Sen har jag typ skrivit klart reflektionen, inte för att det blev så bra men det får duga.
For och träna ett muskelpass sen. Läkaren imorse tyckte jag skulle fortsätta ta det lugnt med träningen, men det tyckte jag var fjantigt. Ögat är ju typ bra, så jag ser ingen anledning till att inte träna. Jag är ju inte döendes precis. Blir ju döendes av att sitta inne och inte få träna. Det kändes då bara skönt att få träna! Efter träningen hämtade jag bilen vi ska ha till göteborg imorrn. Åkte och handlade lite när jag jag ändå hade bil, måste ju passa på när skolan betalar bensinen ;)

Ikväll blir det en tidig kväll, ska upp klockan fyra imorrn. FYRA!! Helt omänskligt, förstår inte hur jag ska ta mig upp den tiden.

Nu ska jag se ett avsnitt av Dexter och packa väskan..

Bra och dåligt

Fick just veta att jag får ha kvar mitt rum hela nästa termin också. Så skönt att slippa tänka på att fixa ny lya över julen. Fick idag ett mejl från Idrottshuset att jag vunnit ett 10-kort där. Det var ju lite kul. Inte för att jag vet när jag ska använda det. Men jag måste väl ändå dit och klättra nångång, så det kan ju vara bra då :)

Sen så kanske det inte blir Volbeat på lördag. Det var dagens sämsta nyhet. Det finns fortfarande en liten chans att vi åker. Men den är nog väldigt, väldigt liten. Jag har sett fram emot det så himla mycket. Usch! Jag vill ju!

Idag började vi med en ny del på våran kurs. Teoridelen. Fick typ ont i magen när vi satt på skolan imorse och gick igenom allt vi ska skriva. Jag är inte gjord för att sitta och skriva uppsatser och skit. Jag vill vara ute och röra på mig. Därav detta kursval.

Många känslor på en och samma gång nu! :P Plus att min kropp är helt knas av medicinen. Sover i princip ingenting nu för tiden och går omkring och är helt dåsig på dagarna. Ska till läkarn imorrn igen, då ska jag fråga om jag får sluta med tabletterna. Funkar ju inte!!

Nu: plugg...försöka iaf ;P

Due Date


Svinrolig film! Skratta så jag grina (Inte för att det är så ovanligt, men.. :P )

Jag är typ bakis idag också. Hur seg som helst, orkar typ inte göra nånting. Men sen läste jag biverkningarna på medicinen jag tar och en vanlig biverkning var trötthet och sömnlöshet. Bra kombo! En annan vanlig biverkning var hallucinationer. Men det har jag inte märkt nånting av, vad jag vet. Men det kan ju vara lite kul. Kanske måste öka intaget lite och se vad som händer ;P

Stugan i Sälen är nu bokat!! Jag längtar, kommer att bli såå kul :) Har bett min käre far att slipa brädan så den är fin och åkbar till vecka 6 när vi åker iväg. Längtar, längtar, längtar!!!

Snygga brudar!!

Fest med Kristin och Sara igår och utgång på stallarna. Alltid lika kul att festa med dessa tjejer. Stallarna var också riktigt kul.


Vi hittade en platta-marken-maskin på vägen till Stallarna som vi absolut var tvungen att provköra på ett väldigt graciöst sätt!

Ikväll ska jag och Sara på bio och se Due Date. Hoppas bara jag kan hålla mig vaken, blev inte så mycket till sömn inatt. Eller rättare sagt, ingen sömn alls blev det :P

Snorungar!!

Nu när jag skulle cykla till sjukhuset såg jag tre småkillar (typ 12 år) komma mötandes en bit bort på deras högersida. Jag tittade ner två sekunder för att byta låt på mp3n. När jag tittar upp är killarna på samma som mig, bara typ 4 meter bort. Jag svänger över till andra sidan så vi inte ska krocka. Då svänger de ut så de tar upp hela cykelvägen. Jag bromsar så det tjuter i bromsarna för att inte krocka med dem och ena killen säger på ett retsamt, uppkäftigt sätt: Men oj, oj, oj då och flinar. Jävla snorungar!!! Jag kände mig som tanten i pensionärsjävlar som åker permobil och ger fingret till några ungdomar som sitter på ett cafe. Hade lätt kunna skälla ut dom, men det hade dom nog tyckt vare ännu roligare så det fick vara.

300 spänn till för detta läkarbesök plus nå ögondroppar jag va tvungen köpa. KUL!! Och nu ser jag ännu mer jävlig ut. Fick droppar som gör att pupillen utvidgas. Så vänsterögat har enorm pupill, är rött och igensvullet. Nice!! Blir nog många ragg ikväll på krogen skulle jag tro!! ;P


Mina idoler!!

Nu ska jag ladda för fest!! :D

Kul dag!!

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Den här dagen har väl varit allt annat än kul kan jag väl säga. Kom hem kring två idag efter tre dagar i Oskarshamn med vandring och workshops av olika slag. Nästan 4 mil på två dagar gick vi med full packning. Helt okej.
I alla fall, när jag kom hem startade jag datorn och skulle kolla allt som hänt och inte hänt. Men då blir det ju såklart strömavbrott så det går ju inte göra nånting. Ingen dator, internet, musik, kyl, frys avstängd, spisen med så ingen mat. Happ, kul. Inte passande när humöret redan var lite pissigt. Men strömmen kom tillbaks efter en stund. Men internet ville inte fungera iaf.

Eftersom mitt öga har valt att irritera mig igen så gick jag iväg till vårdcentralen för att få utskrivet salva. Efter jag träffat 3 sköterskor och en läkare, som kostade 150 kr att träffa, så skickade de mig till sjukhuset istället. Så då var det bara att ta bussen och åka in till stan och gå till sjukan. Betala ytterligare 150 spänn för nästa läkarbesök. Träffade först en sköterska som kollade min syn?! Hallå, inte det som är problemet.
Tillslut fick jag träffa en ögonspecialist som skrev ut salvan och tabletter till mig. Precis de som jag sa på vårdcentralen att jag ville ha. Dessa ska alltså tas FEM gånger per dag i 2 veckor. Hur jag ska komma ihåg det har jag ingen aning om. Sen så måste jag ta det lugnt med träningen när jag tar medicinen. KUL!! Just när vi är klar med all sova-ute-skola och jag har tid att träna mer, då får jag såklart inte träna. Bajs!!
Måste även på ett återbesök på fredag. Borde fan vara studentrabatt på sjukhuset. Jag blir ju ruinerad om jag ska hålla på och betala 150 spänn för varje 5-minutersdejter med läkarna. Sen var det bara att gå till apoteket och hämta ut salvan och tabletterna. 300 spänn till. Yeeey. Plus att kuk-csn fortfarande inte ger mig några pengar, men ta betalt kan de göra. Har en räkning på nästan 2000 nästa månad. December. Jaa det blir kul. Kanske får flytta ut i mitt tält snart!!



Det bästa denna vecka: Supergod förrätt och glögg. Blev även lite mintu med oboy ;)

Nu ska jag smörja ögat, knapra lite piller och se en film, om ögat tillåter!! Happy days!!

Pudas

Det var superkul att jobba på Pudas igår! Trevligt folk som jobbade där och trevliga och fulla folk som var där :) Skulle lätt kunna jobba fler gånger. Efter vi hade städat blev det efterfest på sivans. Också väldigt kul. Klockan 7 imorse kom jag hem. Sov 3 timmar, sen vaknade jag av bakishet så då cyklade jag in till stan och lämnade in mina nya fina skor som gått sönder. Träffade Sara och gick på ett cafe och drack äcklig ljummen choklad. Sen hem igen för att sova en timme. Nu måste jag baka och göra klart skoluppgifterna, packa och sova igen. Imorrn bär det iväg till Oskarshamn för egentur med vandring och lite annat smått och gott.


Tittar man ut genom fönstret kan man se...

...två sumobrottare, en kyckling och en scream vandrandes förbi. Endel har visst halloween fortfarande!! Eller så var det deras normala festkläder, vet ej! Det är ganska kul att bo på campus ibland. Det finns alltid nånting att göra om man vill och mycket att se på, tex kycklingar och sumobrottare.

Jag börjar vara lite nervös nu för att jobba ikväll, men jag tror det kommer bli skitkul. Jag vet iaf två st som ska till Pudas ikväll, dom får väl underhålla mej om jag får tråkigt :)


VOLBEAT 20 NOVEMBER

Om två veckor står jag och hoppar och sjunger till dom här;

med dom här snyggingarna;


Jag är överlycklig!! Jag har typ haft ont i magen av ångest för att jag inte såg dom när dom var i Sverige. Men nu!! Äntligen!! :)

Har varit en bra, men stressig dag i dag. Började med att tvätta på morgonen, sen ringde Sara och sa att vi hade fått kompletteringar på en skoluppgift som vi var tvungna att fixa på förmiddagen. Cyklade sen till skolan och hämtade lite saker som jag behöver till nästa vecka. När jag kom hem igen märkte jag att nycklarna till skolan var borta. PANIK!!! Jag skulle typ dö dödens död om jag tappade bort dom. Sprang samma väg jag cyklat, tillbaks till skolan, inga nycklar på vägen. ÄNNU MER PANIK!! När jag tillslut kom fram till skolan satt dom kvar i dörren. Jävla klantarsle alltså. Men sen kom nästa panik. När jag stod där på skolan såg jag att klockan var fem i tolv. Min tvättid går ut kl 12 och när klockan är 12 så låser dörren in till tvättstugan och då kan jag inte få tag i min tvätt. Så det var bara att löpa tillbaks igen och hämta ut tvätten. Fick ju dagens motion iaf. Sen var det bara att sätta sig och fundera hur jag skulle skriva min uppgift. Halv 2 går jag tillbaks till skolan och träffar Daniel för att spela lite kubb. Det har regnat hela förmiddagen så gräset var dyngsurt, mina skor likaså efter 2 minuter. Men det var kul, nog för att jag förlorade varenda gång och är nu skyldig honom en tårta. Det var vadet. Mike kom också och spelade med oss en stund.
När jag kom hem igen bokade jag biljetterna och försöker nu få lite skoljobb gjort. Ikväll ska jag till Ida och se film, eller nåt.

Imorrn ska jag jobba på Pudas, det blir kul :)

TACK TILL EMMA, ALEX OCH SARA som vill hänga med till Danmark för att se Volbeat! Ni är BÄST!! :D

Äntligen klart

Klockan är bara halv två och jag har hunnit med en massa idag. Har gjort klart allt skoljobb som jag legat efter med. Känns väldigt skönt. Sen for jag och Sara ut och paddlade lite kajak på trummen. En väldigt kort tur, men ändå! Har fått böckerna till nästa kurs nu, så det är väl bara att sätta sig och läsa då. Friluftshistoria och Mountain Navigation. Yeeey!!


Sara och jag i matvik! (Bilden är snodd från Kristin)


Önskningar och funderingar

Åh, jag är avundsjuk! Mamma har åkt långfärdsskridskor. Jag vill också!!
Underbart!! (Bilden snodd från iswebben.se)

Jag har önskat mig bra skridskoväder när jag kommer hem till jul. Så nu hoppas jag att jag varit snäll i år så jag får det ;)

Idag har vi suttit på skolan och planerat egenturen vi ska på nästa vecka, efter det for jag och tränade och nu har jag sett Pensionärsjävlar. Haha så himla roligt, skratta ju så jag grina nästan!

Har fått ett mail från Norrlans nation idag, dom behöver folk som jobbar på Pudas (studentpub inne i stan) på lördag. Jag funderar på att göra det. Man får ju inga pengar, men kan vara kul att träffa lite nytt folk. (Som jag minns sen också;) )

När jag var och tränade idag fick jag veta att de behöver folk som jobbar i receptionen på Olympen. Jag funderar på att kanske söka det också. Det enda som kan vara svårt är att vi är borta så satans mycket med skolan så jag kanske aldrig har tid att jobba. Men söka kan jag ju alltid göra :)

Har fått Volbeats cd+dvd i veckan så nu tror jag att jag ska glo lite på den.

Tjiingeling

Ledig dag, vad gör man?

Jag klagar på att vi är så mycket ute med skolan och aldrig får vara hemma. Idag har jag varit ledig och rastlös som fan. Jag vet ju typ inte vad man ska göra när man är ledig. Blev tillsut så jag for på stan med Sara och gjorde av med pengar som jag inte ens har :P Köpte canada snow sockar till mina fina canada snow skor som jag köpte i lördags :)


LOVELY


Sen så har jag lite svårt att leva i nuet när det är mycket jag längtar till. Just nu längtar jag faktiskt lite till jul när jag ska hem till Skellefteå och få träffa alla där. Och nyårs. Sen så började jag och Sara prata om våra födelsedagar och festen vi ska ha då. (Sara fyller år dagen före mej) Och julpyssel som vi ska ha i december. Just nu är det som inget kul i skolan, bara massa plugg typ så då måste man hitta på andra saker som är roligare :)

Nu ska jag snart iväg och träna. Baaajj

RSS 2.0