Lördagkväll...

Oh, två inlägg på en dag. Rekord!! Men det är bara för att jag är så uttråkad och bara vill skjuta upp allt tråkigt som måste göras. Klockan är tio och det är lördagkväll och nu ska jag börja packa min jävla väska så jag överlever en vecka på ett norskt fjäll. Kuuul. Klockan fem idag vandrade jag till skolan för att packa och fixa med saker vi behövde där. Kändes ju lite lagomt kul att gå till skolan en lördag eftermiddag. Jag borde egentligen stå och fundera över kvällens outfit och börja göra mig klar för fest då men nej då, jag går till ett jävla förråd på skolan och städar!

Efter det kände jag att det var dags för en löprunda, har blivit lite av den varan på senaste tiden av olika anledningar. Men nu var det dags igen och det gick ändå bättre än jag hade trott. 6,1km på 35 min är helt okej för att vara jag.

När jag var duschad och utfodrad ringde jag min kära Isabell och pratade om allt mellan himmel och jord. Saknar min lilla Issa, längtar till sommaren när vi ska hitta på massa roliga saker :)


Jag och Isabell på Trästocks i somras! Och kommande sommar ska fler festivaler entras av dessa damer :)

Näää nu är det bara att packa och hoppa isäng och göra sig redo för en tio timmars bilresa imorn!! Yeeeeeeeey!!

Ha en kul lördag alla andra normala människor!
Bitterfittan har sagt sitt!
Over and out!

Alla känner apan......

Nu hände det igen. Jag jobbade på Olympen och så kom en tjej och började snacka som att hon kände mig, men jag kunde verkligen inte placera henne. Ingen aning om jag träffat henne när jag jobbat på Sivans, varit på fest med VIS, nån annan fest,  om hon är en av idrottslärarna som vi hade kajak med eller dom vi ska ha nu, eller om hon t o m jobbar på Olympen. Lite pinsamt att fråga om namn när hon verkade känna mig!!

Imorn åker vi till Norge med klassen för att gå på turskidor på fjället, typ supermega ångest. Kändes ju som att jag skulle frysa ihjäl en natt ute, hur ska jag då överleva fyra nätter, på ett fjäll dessutom?!

Längtar till på fredag när vi är hemma igen! :)

Party party

Igår var jag på födelsedagsfest hos Jelmer, en av Daniels kompisar. Även denna gång en korridorsfest med sjukt mycket folk och hur kul som helst :) Dock så blev jag lite för överförfriskad så det kunde ju ha slutat bättre, men men sånt som kan hända..även den bästa ;)


Snyggpojkar på stallet ;P


Idag har vi haft information för idrottslärarna om den kommande Trysilresan då vi ska ut och åka skidor med dom. Dom verkar trevliga så jag tror det kommer bli väldigt kul :)

Är megatrött och bakis och allt man kan vara så jag ska nog ta och krypa ner i sängen nu. Känns skittöntigt att lägga sig halv nio men så får det bli!!

Natti natti

Härlig dag! :)

Imorse när jag vaknade sken solen och jag bara kände att det skulle bli en bra dag! Så jag slängde i mig lite frukost för att sen gå på en timmes promenad. När jag kom hem hörde Daniel av sig och ville ut och åka skridskor. Så en timme senare var jag, Daniel och han två kompisar ute på Trummen och åkte runt lite. Superhärligt!




Riktigt härlig dag :)

Förresten så var festen i fredags skitrolig, tror det var kring 70 pers i en liten korridor. Spelade flunkyball, ett sorts ölspel där man ska slå ner en flaska och dricka fort som fan..haha :P Sen blev det utgång på stallet, också kul, men som vanligt så tappar jag ju bort alla jag är med!

Dagen efter var det jobb på Olympen som gällde. Kände mig väldigt mogen och ansvarsfull som festar dagen före jobb och kommer dit bakis som en gris. Men det gick det också, kul var det inte, men nu är det gjort iaf :)

Nu ska jag till Sara och kolla på Solsidan! :)

Tjiiingeling

Sjukling

Hur mycket jag än försöker så tycker jag typ ingenting i skolan är kul längre. Längtar hem som fan, har ju inte en jävel att umgås med här i Växjö! Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av den här sista terminen :)

I veckan var vi ute i skogen och åkte turskidor med skolan. Efter första natten vaknade jag med igentäppta ögon, näsa och hals och var allmänt hänging, även kristin var sjuk och sara hade åkt hem dagen innan. Jag och Kristin betämde oss också för att åka hem och vila upp oss. Dock så såg det ju inte så bra ut i lärarens ögon att vi alla tre åkte hem. Men jag var verkligen sjuk. Låg med 3 tröjor under duntäcket och sov hela dagen och natten och frös. Synd han inte känner oss och kunde veta att vi verkligen var sjuka. Men men...

Idag är jag iaf feberfri, bara lite krasslig. Så ikväll blir det fest. Alkohol ska ju vara den bäsata medicinen ;) Sen att träffa lite folk kan nog vara en bra medicin också, blir ju helt deppad av att vara här helt ensam hela tiden.

Såå skål gott folk!!

Hemma efter en supervecka i Sälen

Har varit en underbar vecka i Sälen med underbara människor. Veckan har innehållit snowboard, afterski, bastu, sång, DANS, god mat, bad, bowling och massa skratt. Det gick bara alldeles för fort, skulle vilja stanna en vecka till!

Dock var inte en vecka i Sälen nån höjdare för konditionen, gick tungt som fan nu när jag sprang en runda. Kändes som folk typ kunde gå om mig! Men nu är det bara att ta tag i träningen igen.

Imorn ska vi ut och åka turskidor med skolan. Jippi! NOT!! Typ dödsångest hela dagen.

Hade tänkt ladda upp lite bilder men min dator verkar ha fått nå skit, går ungefär lika segt som det gick för mig att springa idag.

Såå ha de king!!!!

Hejdå Växjö, hej Sälen!!



Ska bara packa det sista sen beger vi oss mot sälen för en hel vecka med snowboardåkning, bastu, fest, spel, afterski och massa annat kul!! Kommer bli underbart :)

Lite av varje..

Jag var ju rätt så dålig på det här med att blogga, tycker inte det är så kul längre. Ungefär samma som jag känner med plugget. Jag är sämst! Får ingenting gjort, men har massor att göra. Men hittar alltid på andra saker som jag verkligen måste göra. Dödsviktiga saker verkligen!! Typ träna, det går typ före allting nu. Men måste ju passa på och träna medans jag tycker det är kul!

I helgen var jag ju på fest hos en tjej som jobbade på Sivans i onsdags. Lite segt i början, men efter ett antal glas vin så blev det bättre. Dock lite väl många glas kanske, mådde ju inte toppen dagen efter när jag skulle jobba på Olympen. Men jag tog mig igenom det också. Sen sov jag hela dagen till det var dags för jobb på Sivans igen. Kul, massor med folk men trött som ett as var jag så blev ingen efterfest för min del. Kanske lika bra för vad är en fest med badtunna och bastu?!, kanske alldeles tråkig eller trist...eller alldeles underbart!! Äh, får spara krutet till Sälen för då ska det inte sparas på nånting!! Mindre än en vecka kvar!! :D

Igår kom Daniel förbi och erbjöd mig jobb som kajaklärare till utbytesstudenterna i vår. Kan ju bli lite spännande :)

Idag efter skolan hjälpte jag Sara att flytta och jag kan ju säga att min talang när det gäller att köra bil med släp är ju helt fantastiskt bra. Var ju inte alls nära på att plocka både stolpar, soptunnor och hela snöhögar. Sen när vi liksom stod och drog/puttade släpen för hand måste ha varit en mycket vacker syn för Saras alla nya grannar!!

Skidor på skolan imorn. Jippi!! Not! Ska åka gamla trä-turskidor med full packning, hur kul är det liksom?? Inte alls om ni frågar mig!


Såhär kul hade vi på skolan förra veckan! :)

RSS 2.0