FINAL


Skellefteå i final! Tjoohooo

Tiden flyger

Nu springer verkligen veckorna iväg och det är ju bra. Det betyder att det snart är sommar och äventyr med Isabell för att sen åka hem till Skellhell. Men just nu räcker inte tiden till, vet inte hur jag ska hinna med allt jag har att göra. Men det brukar ju lösa sig!

Idag var det redovisning på skolan med redovisningen som jag blev klar med igårkväll, men det gick ändå bra. På lunchen gick vi och köpte biljetter till Superhero-sittningen som äger rum nästa helg. Det kommer bli grymt!! Efter skolan var det bara hem och svida om till träningskläder och iväg på ett muskel/konditionspass. Alltid lika kul och jobbigt!


Typ så känns det. Tiden bara flyger iväg!

Nu blir det plugg, film och sova så jag orkar upp astidigt och simma för att sen bänka mig på biblan IGEN. Lika bra att flytta dit. Eventuellt blir det ett boxpass efter det, men det återstår att se :)

Fin morgon ;)

Räddningstjänsten hade simträning när jag var och simmade imorse. Gick ju dock inte så bra för mig att simma då när blicken drogs åt deras håll hela tiden. Inte dåliga kroppar där ;) Men snart ska ju jag vara med dom och simma och inte bara titta på dom!


En full simhall med såna kroppar är ju inte helt fel :P

Nu har jag bänkat mig på biblan och tänker stanna här tills jag är klar med presentationen och reflektionen, om det så ska bli tills dom stänger ikväll så ska jag bli klar idag!

Plugg och träning

Har ju inte hänt mycket spännande sen jag kom hem från Trysil, helgen och veckan och även nästa helg kommer bestå av plugg och träning.

Typ såhär ser mina dagar ut;
Söndag: Springa på löpbandet, Muskel/Core, läsa tjockasbok, göra powerpoint presentation, core
Måndag: Tvätta, läsa tjockasboken, skriva reflektion, muskel
Tisdag: Simma, göra klart presentationen och reflektionen, ut och springa
Onsdag: Läsa artiklar och göra frågeställningar, spinning
Torsdag: Redovisning på skolan, muskel/kondition
Fredag: Simma, läsa artiklarna klart, box
Lördag: Högskoleprovet, vila
Söndag: Team Teach Styrka, utbildning olympen

Mycket spännande vecka!!

Har ett blåmärke på magen innanför höften typ som jag förmodligen fick någon gång i Trysil. Inget konstigt med det, jag får blåmärken bara nån petar på mig typ. Men igår kände jag att det var en knöl under blåmärket också. Ahh, panikångest!! Blåmärken + knölar = cancer. Jag såg typ hela mitt liv rinna förbi och mina framtidplaner försvinna på två sekunder. Hypokondriker eller vad?! Brukar inte alls vara så, är hellre tvärtom och skjuter upp läkarbesök så länge det bara går. Men med tanke på hur mycket sjukdomar jag lyckats samla på mig detta år så skulle det ju inte förvåna mig om jag lyckas med ännu en. Jag ringde iaf vårdcentralen imorse och hon ville att jag skulle komma in idag så hon kunde kolla på mig. Varför så bråttom? Är hon orolig, vad ska då jag vara? Jag var bombsäker att det typ var äggstockscancer eller nåt annat hemskt. Där hann jag även tänka att jag aldrig kommer kunna få egna barn. Jaa, måste man sitta hemma och plugga dagarna i ända och är så uttråkad man bara kan bli så börjar fantasin skena. Jag gick dit och hon kollade på mig, tryckte och klämde. Ingen cancer, inget farligt, förmodligen bara en inre blödning av blåmärket. Åh, nu kan jag andas igen och livet känns lite lättare haha! Var tvungen gå på ica och köpa lite bär och andra goda saker för att fira att jaa...jag är precis lika frisk som jag alltid har varit.

Nää, tillbaks till plugget!!

Ha de king, tjingeling ;)

Trysil

Har varit en, minst sagt, intressant vecka i Trysil. I princip allt som kan hända har hänt! Men det har varit en kul vecka ändå :)


6 mil på längdskidor plus två dagar på snowboard

Nu är det bara att ta tag i plugget igen..tjoohoo!!

Skitsystem

Åååhh! Hatar att skolor ska ta in eller inte ta in en på grund av ens gymnasiebetyg. Varför? Kan förstå de mer teoretiska utbildningarna kanske där det krävs att man kan matte och fysik och sån skit. Men annars. Mina betyg i gymnasiet har ju ingenting att göra med hur jag är nu, min ambitionsnivå nu. Och läsa upp kan man ju typ inte heller göra! Blir så störd att de betygen ska kunna stoppa ens framtidsdrömmar. Jag var jävligt skoltrött i gymnasiet och har ju inte precis toppbetyg. Men hade jag vetat då hur mycket jag hade behövt mina betyg hade jag nog pluggat lite hårdare. Jag har egentligen ganska lätt att lära, inte det som är problemet, men hur ska de som sitter och väljer vilka som kommer in och inte veta det? Aaah blir sååå störd!!
Har ju skickat in till smo (skydd mot olyckor) nu och det är verkligen nånting jag vill och är intresserad av. Jag tränar som en tok för att klara det och sitter redan och läser på om det. JAG VILL!! Men tar dom in på betygen så vet jag ju redan nu att jag inte kommer in. Jävla skitsystem!!

Bra dagar

Har varit bra dagar nu. I vanliga fall brukar bra dagar för mig vara att jag hittat på nånting roligt med mina kompisar, nu är det mer att jag är effektiv och får mycket gjort. Igår tillbringades dagen i biblioteket med Sara och Kristin med lite pauser för mat och glass. Men vi fick väldigt mycket gjort och det är alltid lika skönt när stressångesten släpper lite. Ett tungt spinningpass efter det gjorde dagen komplett.

Idag har det varit en lika bra dag, om inte lite bättre till och med. Vaknade klockan sju av mig själv!(?) Aldrig hänt förut, men då är det ju lika bra att stiga upp och ta vara på den tiden. Frukost och iväg till biblan igen för lite utskrifter och plugg. Gick bra idag också. Sen hem och pyssla lite mer med plugget för att sen cykla in till stan och fixa det sista. "Råkade" även få med mig två t-shirts, ett linne, baggyjeans och sockar hem. Så nu har jag stillat shoppingbegäret en stund iaf...typ tills imorn kanske!

Nu ska jag snart iväg på muskel/kondition och det passet tror jag alltid att jag kommer gilla. Tvätt ikväll och kolla lite på solsidan.

Blir väl en liknande dag imorn med simning på morgonen, plugg och spinning. Hämtade förresten en karta på turistbyrån över cykelleden "Växjö runt" som är typ 4,5 mil. Så den måste provas nån dag också. Kanske lördag om jag har nån ork kvar då. Annars får det bli efter trysil :)


Bl a dessa följde med mig hem idag, fast t-shirten var en randig och en med kaniner på.
Nu måste jag bara investera i ett par nya converse som jag spanat in som skulle passa perfekt på mina fossingar. Även lite nya träningskläder och diverse sommarkläder måste inhandlas. Men det får bli efter Trysil när csn landat på mitt konto :)

Hey, I made it, i´m the worlds greatest!

Nu har jag gjort rullbandstestet och jag blev GODKÄND! Kanske inte bästa resultaten men jag är nöjd att jag klarade det :) Så nu är det bara att skicka in ansökningarna, vänta och hoppas på det bästa!


Här har ni beviset :)

Konditionstest och mat

Imorn ska jag göra löpbandstestet på brandstationen. Jag har inte varit så nervös innan, har knappt hunnit tänka på det. Men nu kände jag att helgens bravader inte var bra för varken konditionen eller självförtroendet. Men det får gå som det går, har ju ändå en b-plan ;P

Sen när folk börjar snacka om mat, vad jag laddar med för att klara detta och kalorier hit och proteiner dit. Jag fattar ingenting. Jag äter det jag känner för, vad hände med vanlig husmanskost? Köttfärssås och spaggetti, korv och makaroner, köttbullar och potatis osv..det är ju det godaste som finns. Orka hålla på och räkna och väga maten, hur kul är det? Förstör ju hela nöjet med att äta. Ska ju inte vara nåt jävla matteprov varje gång man ska käka. Sålänge man äter i lagoma mängder, hyffsat varierat och rör på sig kan man väl äta lite vad man vill.


Nej! Jag skulle nog bara få ångest om jag visste hur många kalorier jag trycker i mig :P

Tror jag ska baka en kladdkaka imorn, antingen för att fira att jag klarat testet eller för att trösta mig! Fast då kan jag väl inte äta nåt annat imorn, en bit är väl över dagsintaget av kalorier.....

Man lever bara en gång (vad jag vet) så käka, träna, lev och var glad :)


Kraftigt spårad kväll

Idag får bilderna tala för sig. Var en superkul, men väldigt spårad kväll. Och jättekul att Johan kom och hälsa på :)


Började lugnt med lite tacos och vin.


Sen bara spårade det.

En glad Johan


Haha vad hände här?




Johan hjälper Sara med kvällens outfit.


Kanske var här nångång min säng gick sönder.


Redo att gå ut och fortsätta spårandet på Deluxe. Synd att inte Johan kunde följa med ;)

Frågor på det?

Snart helg!!

Igår fick jag veta en inte så kul nyhet, trodde typ inte sånt händer på riktigt. Jag blir så arg och besviken, finns inga ord!

Annars var det en väldigt bra dag igår. Satt på biblan i 4-5 timmar och pluggade och fick faktiskt ganska mycket gjort. Efter det blev det ett muskel/kondition pass på olympen och lite mer plugg på kvällen. Kändes skönt!

Imorse cyklade jag till simhallen för att simma några längder och oj vad dålig jag är på både simma och cykla. Dör jag inte på Vätternrundan så lär jag ju drunka på Vansbrosimmet. Men jag har ju bestämt mig att att jag ska klara det så även om jag halversk ska dö så ska jag ta mig igenom det!!

Nu sitter jag i biblan igen och försöker plugga. Är inte ens hälften så effektiv som jag var igår. Vet inte vart jag ska börja. Får nog lov att bli helg snart så hoppas jag att jag har bättre pluggmotivation nästa vecka.

Imorn blir det jobb några timmar på Olympen och sen kommer Johan och hälsar på, det ska bli kul :)


Jag och Johan för nån sommar sen på väg ut och göra Skell osäkert!!

Spinning

Långfärdsskridskor och spinning idag..kommer kännas i benen imorn!! Men spinningen var riktigt kul faktiskt, har inte gått på spinning sen början av hösten typ men nu ska det bli mer av det. Speciellt om jag ska cykla vättern i sommar också :)
Resten av dagen har bestått av plugg, likaså imorn. Kulit!!


Grattis grattis

Idag är det fettisdag, internationella kvinnodagen, mammas namnsdag, mosters födelsedag och min kära Sofies 24-års dag! Så grattis allihopa, hoppas dagen varit super med massor av semlor :) Vi fick gratis semlor på skolan idag..älskar när det är gratis, gratis är gott :)

Annars har jag suttit på skolan och skrivit planering, varit ute och gått i solen (är verkligen sommar här nu), köpt 12-kort på simhallen, skrivit reflektion, jobbat med pärmen och läst lite. Tror jag ska flytta till biblan resten av veckan så jag får lite mer plugg gjort.
Fast imorn ska vi ut på Helgasjön och åka långfärdsskridskor, men sen är det plugg som gäller resten av veckan. Förutom lite träning då och då...och fest....:P


mm mmm mmmmm


Nu ska jag se the social network :)

Ha de kiing

Långfärdsskridskor

Idag blev det som sagt en liten tur ner till Blekinge för att åka långfärdsskridskor. Var en härlig dag med väldigt fin is. Jag gillar faktiskt att det typ är vår här nu. Så skönt att inte behöva frysa :P


Utsikt från en ö ute i Matvik

Ikväll blev det en 6 km löprunda. Kändes lite halvtungt efter ett rätt hårt träningspass igår plus att jag kände av benen från dansen i lördags också. Men jag tog mig runt iaf :)

Imorn blir det skola och plugg, kanske ska jag försöka ta mig till simhallen och köpa ett tiokort där. Måste ju börja träna till Vansbrosimmet :)

Tjiiingeling

Olympenfest

Träning-pizza-fest kvällen med olympendamerna blev hur kul som helst! Jätteroligt danspass, dock är ju min koordination inte den bästa så det såg nog lite kul ut. Supergod pizza efter det för att sen gå vidare till förfesten som innehöll massa roliga lekar, sång, dans, snack och skratt. Utgång på Sivans sen, kul en stund. Men helt klart en mycket lyckad kväll :)



Idag laddade jag med resorb och alvedon och gick ner och satte mig vid sjön för att försöka plugga lite. Gick väl sådär. Men riktigt härligt ute, är verkligen vår här nu :) Sen blev det lite snack med kompisar hemma och sen iväg och träna core/kondition. Jobbigt när man är lite halvbakis men väldigt kul och bra pass!

Har typ bestämt mig för att cykla vättern i sommar också, så nu blir det verkligen hårdträning :) Har också sökt sommarjobb som kajakledare, kan ju va lite kul så nu är det bara att vänta på svar!

Nu blir det snart sängen, ska upp bajstidigt imorn. Måste vara på skolan halv 7 för att sen bege oss till matvik och åka långfärdsskridskor. Blir nog en härlig dag :)

Godnatt :)

Haukelifjellet

Som vanligt hade jag ju inte behövt ha ångest för att åka iväg. Fattar inte varför jag alltid har det för det är aldrig så hemskt som jag föreställer mig att det ska vara.

Veckan i Haukelifjellet har gått väldigt fort och har faktiskt varit kul, trots min väldigt negativa inställning. Har skidat runt på fjället, byggt snöbivack, sovit i tält och snöbivack, käkat torrfoder (frystorkat), dragit Sven i alla väder,  lärt mig en massa om hur man (över)lever i fjällen och fått en snygg solbränna i fejjan på köpet :P Helt okej vecka ändå!

Kom hem kl 8 imorse och hade då varit vaken i 25 timmar eftersom vi valde att köra hem direkt när vi slutade igår och det tar nästan 12 timmar att köra. Lite halvmosig i skallen sådär, men sängen har ju aldrig varit så skön som den var imorse :)


Jag Kristin och Sara nånstans på fjället :)


Nu ska jag käka sen blir den en liten löprunda innan jag ska sjunka ner i fåtöljen och kolla nån film. Imorn blir det träning, bastu, pizza, fest och Sivans med Olympengänget, blir en bra dag! :)

RSS 2.0