Inte länge kvar nu...

Det var lite småtungt att börja om att jobba igen. Men det är ju tur att jag har så söta jobbarkompisar då :)

Efter jobbet idag for jag och hämtade upp mormor, för att sen åka till Frostkåge och käka surströmming. Mums! Hur gott som helst. Plus att pappa hade bakat en blåbärs-hallonpaj. Gott gott. Rullade typ hem sen, så då var jag tvungen fara ut å springa elljusspåret ett varv. Känns lite bättre nu iaf!

Sen så har jag kommit på att det är bara ca 3 veckor tills jag ska fara! Helt galet! Måste fixa nånstans att bo först och främst. Men eftersom trögjävlarna på antagningen inte är så snabba på ge mej besked så kan jag inte söka studentlägenhet. Måste börja kolla på annat håll. Sen skulle jag också vilja veta om det är nån nollning veckan före. Allting skulle kännas mycket bättre om jag bara visste nånting. Nu vet jag ingenting. Men ska ta tag i det där nån dag. Fast i veckan spenderar jag 55,5 timme på jobbet. Kul! Det fick jag för att jag var ledig en vecka. Så det blir inte mycket tid över till annat.
Längtar bara tills jag är där och jag har kommit in i allt! :)


Tack för en superbra helg!

Har varit en jättebra Trästockshelg. Nog för att jag egentligen inte spenderat så mycket tid på området. I torsdags såg vi Melissa Horn, åt souvas och fick Ben & Jerrys glas av Kitty. Sen for jag hem och sov. Var helt död efter vikariefesten på onsdagen.
Fredag blev det lite förfest, först hos Isabell sen vidare till Rebecka. 22.00 var det dags att besöka trästocks för att se Moneybrother. Efter ett toabesök på en jätteäcklig bajamaja blev det en sväng på Max för att sen fara hem och krama kudden.
Igår, lördag, for jag, Jenny och Marie ut på älven med gummibåtarna. Det var en väldigt bra bakisaktivitet! Sen var det bara att börja ladda för fest igen. Först hos Daniel, sen gick vi vidare till en fest på norrböle, och tillsist till Rebecka. Fast där hade alla vi kände dragit, men det var massa annat trevligt folk vi fick hänga med en stund innan det var dags för station. Och station var faktiskt väldigt kul igår. Mycket roligt folk. Helt enkelt en väldigt lyckad helg :)

Imorrn är det tillbaks till verkligheten och jobb igen efter en veckas ledighet. En vecka har nog aldrig gått såhär fort tror jag :P


Gamla goda tider!

Ikväll ska jag träffa min älskade Jenny. Har inte träffat henne sen vi var i Malaysia i FEBRUARI! Så nu är det på tiden. Ska bli så kul :)


Jag och Jenny i Thailand


Nu ska jag försöka hitta nånting ätbart, sen iväg och träffa damerna för vin och snack, sen iväg på trästocks! :)

Vikariefesten

Blev en jätterolig kväll med mina kära jobbarkompisar! Tack allihopa :)





Kommer mer bilder sen. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej klar för trästocks :)

Skåål!

Ikväll är det vikariefest. Blir nog super! :)

Förra året såg det ut såhär på en vikariefest:






:)

Jag är antagen till skolan! Nu kan jag andas igen :)

Härlig dag!


Idag har jag varit med dom här sötisarna! (bilden snodd från Amanda)
Har varit en jättemysig dag. Först en sväng i lekparken för att sen få sej en välförtjänt glass. Medans Zache sov en stund på eftermiddan försökte jag å Amanda planera den kommande vikariefesten.
Efter middagen åkte vi och Kith till Byske för lite bad i havet, fika och bus. Full fart på Zache hela tiden. Själv blir man trött bara att titta på han. Men jag har då fått mej många skratt idag. Barn är underbara!

Helgen

Blev en väldigt lugn helg i helgen. Men vad gör man när alla vänner är bortresta eller jobbar?!
Har ju varit väldigt bra väder iaf. Igår for jag och Isabell till Boviken på beach soccer cupen. Är första gången jag är där och det var ju inte bara en person som var där. Var väldigt mysigt, stämningen på topp och massa snyggingar att titta på ;) Som vanligt hade jag inte kameran med mej. Vet inte vad som har hänt, förr hade jag kameran med mej så fort jag gick utanför dörren. Skärpning!

Jag och Isabell i Trondheim förra hösten!


PANIK!!!

Jag fick från antagningen igår och har INTE kommit in på skolan i växjö.
Men den kursansvarige som jag pratat med sa ju att jag hade kommit in, han tog ju in mej på en till kurs också som jag inte ens hade sökt. Han har skickat information och schema till mej. Varför är jag inte inne på antagningen? Tänk om han har lurat mej? Fast vilken människa skulle vara så elak. Jag kommer att grina ihjäl mej om det är så att jag inte ska gå där. Har mailat kursansvarige nu och frågat vad som händer. Hoppas han svarar fort så jag slipper gå å vara nervös för det här.

SEMESTER

Nu är jag ledig till nästa måndag, drygt en vecka alltså! :)
Så himla skönt det känns. Jag skulle egentligen på roadtrip med Anita och Veronica i veckan, men nu blir det ju skola till hösten och en massa investeringar som måste göras, så dom får klara sej utan mej :P

Nu ska jag och Amanda på staan å shoppa :)

Stadsfesten

Nu är stadsfesten över också. Var en trevlig helg med grillning, kubb, balkongmys, härliga människor, bugg, the ark och en massa öl! Helgen avslutades på boviken.
Jag har tyvärr varit dålig på att ha med mej kameran, men lite bildbevis ska ni få :)








Nu ska jag ut och åka inlines en sväng, sen nörda med True blood. Har blivit helt osocial pga den serien. Jag kan inte slita mej från den.


Volbeat

Varför ska Volbeat till Luleå när jag har flyttat söderut?? Det var ju väldigt otajmat. Ingen som vill se dom i stockholm? :)


Skellefteå till Växjö

Jag var visst inte så bra på det här med bloggandet. Men jag tror att när jag har flyttat till Växjö så kommer det nog igång mer. Jag börjar vara lite smått nervös över flytten, är ju inte superlänge kvar. En helt ny stad. Långt ner i Sverige nanting! Nästan skåne, måste nog börja plugga skånska så jag förstår vad de säger. Men kul ska det bli. Utbildningen jag ska gå, friluftsliv, verkar hur kul som helst. Ska även läsa ledarskap och säkerhet. Spännande!!

Annars här i Skellefteå händer det, hör och häpna, ungefär ingenting. Nämen sommarn här är helt ok. Lanternanpremiären var skitkul, träffade massa gamla godingar. Har varit sjuk ett tag också, så träningen har det inte blivit så mycket av. Men nu är jag igång igen. Känns skönt! Har varit på bio och sett Twilight Eclipse, igår blev det gocart. Det var skitkul. Har inte kört på flera, flera år så tekniken var inte den bästa. Men lika gla är jag för det. Synd det är så dyrt, annars skulle jag noga vara där varje dag. Men nästa sommar ska jag och Jessica köpa crossar, så då får vi vara ute i skogen och leka istället. Det ser jag framemot!!


Vackra vackra Skellefteå!

RSS 2.0