Kanot och Valborgs

Hatar den sega väntan på nånting kul. Vill bara iväg och börja festa nu, tiden sniglar sig fram! Men väntar man på nånting gott...

Veckan har spenderats paddlandes i en kanot och sovandes i tält. Paddlingen var skitkul, trodde aldrig jag skulle klara att paddla dom forsar vi ändå paddlade. Tältingen är ju aldrig någon höjdare, sover ju ungefär inte alls och när jag väl sover drömmer jag skitkonstiga saker. Typ som att en kille som jag känner här, 25 år, fortfarande gick på dagis och cyklade runt på en trehjuling, helt normalt! Men bortser man från att sova i tält var det en kanonvecka, solen sken och jag blev brun!!


Första forsen vi paddlade genom som vi tyckte såg skithemsk ut. Den var ingenting!! Sista vi paddlade var säkert över 200 meter lång...

Nu hoppas jag Elin hör av sig snart, så ska vi ut och skaka ruuuumpa!! :D

Trevlig Valborgs allihopen! Tjiiing

Påsk i Göteborg

Har haft en kanonhelg i Göteborg med Johan och Marcus. Fredagen blev det att grilla hos några av deras kompisar för att sen gå vidare till bion och se I am number four. Väldigt bra film. Jag och Johan fortsatte med lite film när vi kom hem till han innan det var läggdags.
Igår åkte vi till slottsskogen och gick runt där och kollade på sälar, pingviner och folk. Sjukt mycket folk som hängde i den parken. Hur mysigt som helst! Sen mötte vi upp Marcus igen och for och spelade minigolf. Skitkul! Efter det var det bara hem till Johan, beställa pizza, duscha och börja dricka. Det var shots, groggar, rosé och champange om vart annat och det ena ölspelet efter det andra. Jag var väldigt lugn och nykter alltså!! Sen vandrade vi iväg till ett uteställe som jag inte minns mycket av men kul var det..iaf om jag ska tro bilderna på kameran. Vi har smajl upp till öronen på varenda bild typ :P
Imorse fick jag för mig att utforska hela Göteborg, så åkte spårvagn runt lite överallt i två timmar!! (Åkte inte alls vilse..)
Men jag har typ blivit kär i Göteborg, så fin stad!! Vill typ flytta dit :)


Jag och Johan


Marcus, Robert och Ida

Är nu tillbaks i Växjö och verkligheten...

Tack för en superhelg!!

Härlig vecka

I veckan har det varit sol sol sol och jag har blivit en tomat. Men oj så gött att kunna sitta ute i bikini! Och i veckan har vi paddlat kanot på skolan så jag har ju kunnat vara ute väldigt mycket. Badat i en å har vi också gjort, varmt och skönt :P

Igår blev det jobb på Sivans och lite efterfest på postis efter det. Härligt gäng som jobbar där så alltid kul att jobba, även fast jag alltid är lite nervös när jag ska gå dit!

Idag är det lite fix och trix som gäller så jag har allting klart innan jag åker till götet imorn och hälsar på Johan.


Lunchpaus ute i solen :)




Gocart och grillfest

Igår var det fullt upp hela dagen. Började med att fara ut och springa 9km för att sen åka iväg med olympendamerna och herrarna till stainless racing och köra lite gocart. Hur kul som helst!! Sen var det bara hem och slänga i sig lite mat för att sen ta bussen mot ljungby för att grilla med kristin och gänget. Myys :)





En riktigt bra helg blev det :)

Nu ska jag försöka ta mig ut i solen en stund medans den är framme!

Synd

Nää, det gick ju inte så bra!! Så det blir att stanna i Växjö i helgen. Tar emot att erkänna, men fbk har faktiskt spelat mycket bättre än aik, så grattis färjestad! Men AIK har gjort en väldigt bra säsong ändå och silver är faktiskt inte dåligt, synd bara att ingen kommer att komma ihåg det!!

Intressant oja

Joodå, mitt intressanta liv fortsätter. IBL (instruktions baserat lärande) igår med invandrarelever, jättefina, roliga, glada och positiva människor. Dagen kunde inte blivit annat än bra. Tänk om alla kunde vara så glada och positiva :) (Typ jag:P)

Idag blev det inlines på morron, tvätt, fika med kristin, filmtittande och somnade sittandes och dreglade i fåtöljen, vakna, drack en powerking, pigg igen, prata ihjäl Sofie i telefon, se klart filmen, käka och nu hockey. KOM IGEN SKELLEFTEÅ!!!

Finns två planer för helgen. Vinner Skellefteå ikväll blir det roadtrip med Johan till Skell imorn.
Förlorar Skellefteå blir det gocart med olympen och grill med Kristin och co :) Så hursom blir det bra. Gött!!

Tjoho, vad intressant.


Låång dag!

Vaknade klockan fem imorse av kråkjävlarna utanför fönstret som tyckte det var en alldeles utmärkt tid att börja morgonsången. Kunde inte somna om sen, så steg upp vid sju och for ut och åkte inlines. Det var väldigt härligt, solen sken och det var lugnt och stilla. Sen hem och duscha och fixa det sista plugget (trodde jag) för att sen sätta mig ute de få minutrarna solen ändå var framme. Iväg till skolan för att fixa lite grejer till morgondagens IBL. Sen hem och pyssla med pärmen som jag trodde skulle ta en halvtimme. Efter fyra timmar var jag äntligen klar! Men för det var det inte klart, då skulle jag iväg till skolan igen och skriva ut 45 häften som jag sen skulle häfta ihop också. Hem och kom på att jag inte alls var klar med allt för imorn, tzatziki skulle göras och kartonger klippas. Allting tar sin lilla tid. Nu är klockan åtta och nu hoppas jag verkligen inte att jag kommer på nånting mer jag måste göra. Hade tänkt gå till Sara och se hockeyn ikväll, men nu orkar jag typ inte röra mig en millimeter till. Men håller mig uppdaterad iaf. 0-0 än och Skellefteå spelar bra. Bara hoppas på det bästa då :)


Årets första inlinestur

Fin fin dag

Blommor och grönt gräs, våren är här! (Fokus på lite fel ställe, skyller på kameran)

Nu blir det att slökolla lite film för att sen hoppa isäng. Är en lång dag även imorgon!!

Våren är här!!

Det bästa med att bo i södra Sverige är ju att det redan nu är vår. Gräset är grönt, solen skiner och blommorna börjar kika fram lite här och där. Underbart! Igår satt jag ute i typ två timmar och lyssnade på musik och tittade på folk. Tror hela campus hade letat sig ut i solen för att grilla, spela brännboll, fotboll och bara hänga med kompisar. Mys!!
Det dumma är ju att pluggmotivationen försvinner helt. Hur kul är det att sitta inne vid datorn när man kan vara ute i solen? Men nu är det inte mycket kvar, "snart sommarlov" :)


Härlig, härlig dag :)


Superherosittning

Sjukt rolig dag, kväll och natt igår!
Först supergott käk och pyssel hos Sara, sen förfest hos Elle med massa andra superhjältar. Sen tävlingar på ängen mot de andra superhjältelagen. Middag och spex på sivans efter det. Mellanfest på postis och därefter sivans igen. Underbar kväll! Dock undrar jag när jag ska ta och skaffa mig en hjärna, verkar ju tappa bort den varenda gång ordet fest bara nämns.


Resten av bilderna kommer på fejjan inom kort


Är sommar nu...gick i t-shirt igår. Helt underbart, måste försöka ta mig ut en sväng nu :)

Bra jobbat!!

Vinst blev det, inte 4-2, men 3-2 i femte perioden!! :)

Känner att jag har blivit lite hockeynörd nu, men det är ju inte varje dag man får vara med om en sm-final. Snarare 33 år mellan gångerna, så nu ska det hejjas tills dom har vunnit! :)

Har suttit och kollat på norranklipp nu och Warg är ju klockren, så rolig kille! Och AIKs musikvideo var ju lite kul också :P Sen är det lite kul också att få höra riktig svenska, (Skellefteåmål) låter ju helt underbart ;)




Är, som ni förstår, en riktig slappardag idag. Det är grått och regnar ute så då är det tillåtet att sitta inne och kolla på roliga klipp. Måste plugga lite också..om jag orkar. Och fixa lite inför morgondagens partaj. Imorn finns det ingenting att spara på, då är det 100% som gäller!! :D


Hockey hockey!!

Ikväll ska jag åka till Ljungby för att se på hockeyn. Skitnöjd att alla kommer att sitta och se Skellefteåmatchen med mig :P (Förbjudet hejja på nånting annat än Skellefteå) Hoppas ju verkligen att kvällens match blir bättre än sist! Så det blir tacos, öl, chips, trevligt sällskap och förhoppningsvis vinst ikväll :)


v.s


4-2 ikväll!!

Uppe med tuppen

Steg upp kl 7 imorse för att fara ut och springa, på min enda lediga dag dessutom. Måste vara nåt fel på mig!
Sprang Växjöåttan, 8km runt sjöarna plus dit och hem så 9 km på 50 min. Helt okej ändå, betyder ju att jag skulle klara milen under en timme. För ett år sen var det en omöjlighet, så det visar ju ändå att jag har gjort lite framsteg.



Nu måste jag sätta mig och plugga, känner mig verkligen taggad på det. Jag hoppas Sara hör av sig snart så vi kan åka in till stan och shoppa lite istället :)

Helgen...

Tror högskoleprovet bara är till för att sänka ens självförtroende. Usch, men nu är det gjort iaf!!

Blev ett 75 minuters träningspass imorse som var skitkul och skitjobbigt. Nu är jag just hemkommen från föreläsningar på olympen med dietist, massör och PT. Kul och intressant. Fick även gofika ;)

Måndag imorn och tillbaks till plugget. Nog för att denna helg inte har skilt sig så mycket från vanliga veckodagar..


Superkul, verkligen!!

RSS 2.0