Tröga Norge

Åhh Norge måste ju vara det mest efterblivna landet som finns.
När jag hade glömt min kod till internetbanken skickade jag efter en ny kod. Den skickade de med brev till min adress i Norge. När jag skrev att jag ville ha den till min Svenska adress sa de att jag måste skicka min nya adress med brev till dom, av säkerhetsskäl!? Hallå? Hur kan det vara säkrare än mailen? Plus att de skickade min kod till de som bor i lägenheten i norge nu. Tröga!
Nu i oktober skulle jag få tillbaks pengar från skatten, men har fortfarande inte fått den. Så jag tänkte maila skatteetaten och fråga när den kommer. Nä, då har dom inte ens en mailadress. Och Norge som ska vara ett sånt jävla bra land. Dom kan ju börja med att hoppa fram till 2010-talet där vi andra lever och skaffa en jävla mailadress!!

Sen så har jag fått brev från csn och de tänker inte ge mej pengar. Dom är ju fan trögare än norrmännen. Kan dom inte bara fatta att jag inte gjort nåt fel. Jag har all rätt att få studiemedel!

Okej, gnällinlägg slut!

Idag har jag hängt med Sara. Först på stan, sen hos mej och sen hos henne för att se film och äta smöriga popcorn!
Imorrn ska jag försöka he mej ut på en morgonpromenad med kameran. Är så fint här nu!! Sen mot klätterhallen och träna på våra snygga klättertekniker ;) Fest på kvällen, troligtvis, om jag får igång festpeppet!

Nu ska jag krama kudden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0