vilket jullov

Hej och hå! Har inte så mycket att delge från mitt superintressanta liv. Jag jobbar, jobbar och jobbar. Borde plugga, plugga och plugga. Men när jag väl är ledig från jobbet så har jag prioriterat att träffa mina söta små vänner. Konstigt va?!
Julafton och juldagen har passerat. Båda mycket bra och trevliga :)
Jag och Sofie har varit duktiga och simmat hela två gånger. Tog säkert bort all julmat och godis jag tryckt dessa dagar. Jadå!
Igår var jag med Amanda och Kith och spelade ett hjärnspel där man skulle samla hjärnbitar. Jag fick aldrig ihop en hel hjärna, fast det har jag väl aldrig haft så då är det väl som det ska då!
Ikväll kommer Sofie, Madde och Sara hit och myser med mig, det gillas :)
Imorn efter jobbet ska jag investera en htc wildfire, vet ju vad jag kommer göra hela kvällen imorn då :P


Julafton


Juldan

Ha de king, tjingeling!!!!

Hemma i Skell

Måndag idag och nu har jag varit hemma i tre dagar. Dagarna har gått väldigt snabbt, jag har hunnit med mycket! I fredags när jag kom hem sov jag en stund eftersom det inte blev så mycket av det på tåget. Sen for jag till mormor och åt lunch. När jag var mätt och belåten följde jag med Linus och kollade på hans nya lägenhet och spelade Kinect. Det var skitkul!! Sen hem, duscha och äta, träffa Emma, Alex och Bruno som kom hem på afton och sen iväg till stan för vin med Isabell och Elin. Allstars och Station efter det. Allstars var kul, Station var tråkigt!

I lördags gick jag, Emma, mamma, pappa och hundarna ut i skogen för att hugga en julgran. Sjukt mycket snö, men det gillar jag :) Sen for jag och Emma till mormor en till sväng och fikade lite. När vi var hemma igen var det dags för jag och Alex att dra på oss tomtekläderna och gå över till grannarna och dela ut julklappar, sjukt pinsamt men nu är det gjort iaf :P Sen var det klippning och hårfärgning på schemat, så nu ser jag lite annorlunda ut! På kvällen såg vi narnia, eller jag sov i soffan. Sen spelade vi lite uno innan det var dags att bädda ner sig :)

Igår åkte jag in till stan och träffade Amanda för lite shopping och snack. Fick mysa med hennes mysiga kattungar som hon har från djurskyddet. Ville bara ta med en hem :) Igårkväll var det lilla julafton eftersom emma och alex inte ska vara här på julafton, så då blev det julmat och julklappsutdelning med lilla familjen på åtta pers :)

Idag ska jag och Sofie till Edda och simma lite. Kan jag behöva efter allt godis jag tryckt i mig i helgen :)


Väldans snygga tomtar

Sista dagarna

Denna dagen har varit fullsmockad, det gillar jag!!
Steg upp i ottan (halv 8) och läste klart alla arbeten för att sen bege mig till skolan för seminarium, diskussion och få domen för mitt arbete. Godkänd med kompletteringar, vet ju vad jag ska göra på tåget hem nu iaf :P

Efter skolan åkte jag, Ida och Kristin in till stan för att käka lunch och snacka skit. Mycket trevligt!
När jag kom hem hann jag inte med så mycket mer än ett samtal med min kära mor innan jag skulle tillbaks till skolan, till Olympen för möte om höstens jobb i receptionen där. Det tror jag kommer bli kul :)
Nu ska jag försöka skriva klart alla julkort och skicka iväg dom så dom hinner fram före jag är hemma, sen måste jag nog även en sväng på ica så jag överlever morgondagen och hela torsdagen i tåg.

Morgondagen är nog minst lika fullsmockad, dock inte så roliga saker. Tvätt, städ och packning står på schemat och det kommer ta sin lilla stund. På kvällen ska jag till Olympen och vara med i receptionen så jag lär mig hur det funkar :)


Underbart vackert

Denna terminen har gått sjukt fort, nu är det bara några dagar till jag sätter mig på tåget mot Skellefteå!

I fredags stod ju pepparkakshus-bygge med Anders på schemat. Det blev sjukt snyggt och vi hade väldigt roligt åt våra otroligt vackra kreationer. Idag tog vi en promenad runt sjön för att sen måla våra skapelser så de blev ännu fagrare.

Först ska alla bitar skäras ut med full koncetration.
Med avsaknad av pepparkaksformar får man rita sina egna gubbar och gummor.
Anders är speciellt nöjd med sin supersnygga kanin.
En väldigt elegant bil, även den tillverkad av konstnären Anders.
Dags att måla våra konstverk.
Nöjda föräldrar med barn som bor i det ståtliga huset.
Komplett familj med fint hus, bil, spark, julgran, fotboll och två husdjur, en krokodil och en kanin. Mycket vackert!!


Ja, jag kan inte säga annat än att jag är väldigt stolt över vårat bygge!

Nu är Anders snart påväg hem till Ängelholm och jag börjar längta att få åka hem till Skellefteå nu också. Längtar att få träffa alla söta vänner :) Snaaart!!

Baka, baka kaka

Har varit en bra vecka med klassen i fyllerydstugan. Massa roliga och bra övningar :) Hann träffa Anders i tisdags också. Måste ju passa på nu så mycket jag kan innan han åker hem till Ängelholm!
Imorrn ska vi baka pepparkakshus, det kan bli lite spännande. Han har inte gjort det sen han var liten och jag har aldrig någonsin gjort det. Men vi ska ändå göra det snyggaste huset :)


Så fint, eller finare ska vårat hus också bli ;P

Fest i Ljungby

Igår var det fest i Ljungby hos Kristin. Glögg, tacos, spel och trevliga människor gjorde att det blev en riktigt rolig kväll :) Sara kom sen och skulle hämta mig så jag skulle kunna gå ut i Växjö, det blev bilbogsering till Ryssby istället! Kom till Växjö halv 2 typ, så det blev inte så mycket till utgång :P Men det gjorde inte så mycket, fick ju träffa en söt skåning iaf :)


Mästerkockarna som fixade supergod tacos :)



kropp mor kropp :P

Mycket trevlig kväll, med mycket trevliga människor :)

Det vänder...

Har varit fruktansvärt less skolan nu på senaste tiden, nästan så less så jag velat hoppa av. Inget har liksom känts kul. I veckan har jag suttit på biblan typ hela dagarna och skrivit på mitt paper som ska vara inne nästa vecka. Sjukt tråkigt. Men nånting har hänt de senaste dagarna, allting känns inte så jobbigt längre, det känns helt okej. Vet inte om det beror på att det är nedräkning till jullovet nu som gör det eller om det är en viss person som finns i mitt liv nu som gör att saker och ting blir mycket lättare! Men det är skönt att det vänt iaf! :)


Snart jul!! :)

RSS 2.0