Halloween

Halloween igår och spårad kväll som fan. Hur kul som helst! Alla gick verkligen in för sina roller och tävlingar om allt möjligt.


Devil-Daniel, Pirate-Johanna, Snow white-Kristin, Sad Cowboy-Mike





Det var 10 av 147 bilder från min, Kristin och Saras kameror.

Hatten jag har på mej på en bild är priset jag vann för bästa utklädnad :)

Tjiingenling

Äntligen hemma

Äntligen är helgen kommen! Trodde aldrig denna vecka skulle ta slut. Det har väl egentligen inte varit tråkigt, men vädret har varit pissigt, så även humöret. Att lägga sig och sova i en bivack mitt i skogen där det springer omkring vildsvin och regnet öser ner (okej, väldigt överdrivet, men ändå!) var väl lite sådär. Har lärt mej väldigt mycket i veckan iaf, både om mig själv, andra och allt vi har gjort.


Fin utsikt vid frukostbordet


Reptillverkning och hårflätning. Det är jobbigt att gå skola ibland :P


Hittade en fin utsiktsplats när vi orienterade


Sovplats en av kvällarna


Vandra i regnet är superkul!

Jag är typ supermega trött nu. Skulle lätt kunna gå och lägga mej nu och sova tills imorrn. Men jag har köpt lite godis, så det blir att trycka det och se nån film.

Imorrn är dagen fullspäckad med halloweenförberedelser, middag, sminkning och fest såklart!!

Money money money

Woohooo!! Ibland gillar jag faktiskt Norge!






Imorrn ska vi till skogen igen. Ända till på fredag. Osugen nanting. Vill verkligen inte. Men efter denna vecka är det en ute vecka kvar, sen ska vi vara på universitetet fram till jul. Fast då lär jag ju klaga på det istället :P


Dålig, sämre, SÄMST!!

Fan, vad dålig jag är. Typ sämst! Skulle skriva klart skoluppgifterna idag. Tror ni jag har gjort det? Nä! Har gjort typ allt annat än det. Tvättat, handlat, ritat, läst, tränat, snokat på facebook...jaa allt var mycket roligare än plugget idag. Skulle egentligen beställa lite böcker också. Men vad gör jag då. Jo, jag beställer Volbeats nya skiva plus dvd. Det var också mycket roligare. Och ja, jag vet, jag har nördat in totalt på Volbeat nu. Men jag har fortfarande världens ångest för att jag inte såg dom när dom väl var i Sverige.




Får väl bli sista-sekunden-fix imorrn som vanligt då. Men först ska jag och Sara pyssla med uppgiften vi ska ha i veckan och laga mat för veckan. Sen hoppas jag att jag har kvar lite pluggmotivation. Ska hinna träna imorrn också. Viktigt!

Tjooo!

Plugg och kajakhelg

Blev en lugn helg den här helgen också. Igår satt jag och skrev skoljobb halva kvällen. Verkligen superkul en fredagskväll. Fortsatte skrivandet imorse också. Ändå har jag kvar lite att skriva imorrn också. Men det är väl lika bra att vänja sig, så det är att gå skola.

Men jag har inte pluggat hela dagen i dag. Efter lunch träffade jag Daniel och for ut och paddlade kajak på trummen. Inte stor sjö alls, men vi lyckades ändå vara ute typ tre timmar. Det var trevligt :) Sen hem och duscha för att sen cykla till Sara och käka tacos och vit kladdkaka. Vi är verkligen nyttiga av oss!! Såg en äcklig film också så jag knappt vågade cykla hem sen igen!


En väldigt nöjd kajakpaddlare med blixten rakt i ansiktet :P


Jag har hört ryktas att det har börjat åkas långfärdskridskor i Skellefteå nu. Lite avundsjuk är jag. Nog är det kul att kunna paddla kajak än, men jag skulle nog ändå hellre åka lite skridskor nu!!
Men det kommer det också.

Nu ska jag sova. Natti!

Skogskunskap

I veckan har vi då varit i en skog tre mil utanför Växjö och provat på lite olika saker som fnösketillverkning, lagat mat i kokgrop, tillverkat utrustning, byggt bastu och lite annat. Det har varit väldigt kul faktiskt, roligare än jag hade trott :) Det bästa av allt var nog att första snön kom på onsdagnatt. Dock inte så kul att sova ute i ett vindskydd då! :P Tyvärr glömde jag kameran, men lite bevis finns att jag var där iaf :)


Mina vantar var med i alla fall ;)


Min snygga snösko som jag gjort. Gissar att jag har en väldigt stolt pappa just nu! :P

Ikväll ska det skrivas skoljobb, förhoppningsvis blir jag klar med det mesta så jag kan vara ledig resten av helgen :)

Sista sekunden är min grej

Idag har jag varit ganska duktig..för att vara jag iaf. Började  med att cykla till Sara imorse för att låna två böcker. Det är 14 km fram och tillbaks. Jag cyklade fel som fan. Så 14 km blev snarare 2 mil. Plus att det regnade hela tiden. Dränkt katt är det minsta man kan kalla mej när jag tillslut var hemma igen.
När jag väl var hemma igen började jag rita bilder till min workshop som jag ska ha i veckan. Sen till bibblan för att låna om en bok. Vidare till Willys och inhandla veckans skogsmåltider. När det var avklarat startade jag ugnen och bakade en Browniekladdkaka med Daim. Mm mmm mmmmm!! Det bästa är ju att äta upp smeten som faktiskt inte rymdes i formen ;) Ritade lite mer och läste lite om det jag ska göra. Sen iväg till olympen för två träningspass. Muskel/Kondition och Core. Det känns!
Nu återstår att skriva lite om min uppgift och packa väskan. Yeeey!! Varför sparar jag alltid det tråkigaste till sist?!


Haha, snyggt nanting! Ser typ ut som en 3-åring ritat dessa. Och dom, plus några till (som ser ännu värre ut) ska jag alltså visa för klassen i veckan. Det luktar MVG hära ;)

Trevlig vecka allihopen, nu bär det iväg ut i skogen dom närmaste tre dagarna för mej.

Tjingeling

Kallt utan kläder

PJ - Det börjar bli lite kallt att cykla till träningen nu.
Jag- Mm, hur långt är det?
P- Vid simhallen (ca 2 km)
J- Jaha....

Senare:

P-Undra om jag ska ta jackan eller?!
J-Om du ska ta jackan när du ska cykla till träningen?
P-Ja

Detta var ett samtal mellan mig och min rumskompis för ett tag sen. Haha varför klaga på att det är kallt när man inte klär sej? Ska man måsta lära smålänningarna att klä sej också :P



Nu ska jag iväg och träna Funkional moves.

Tjiiing

Fin dag!

Jag gillar hösten! Iaf när det är såna här fina dagar som det varit nu ett tag. Idag har jag typ varit ute och gått hela dagen. Började med en promenad runt sjön på morgonen och tog en massa bilder. Hur fint som helst! Efter lunch hade jag och Sara tänkt fara och klättra, men eftersom det var så soligt och fint kändes det hemskt att vara inne. Så vi tog en långpromenad istället. Drygt två timmar var vi ute och traskade runt i Växjös skogar. Avslutade med fika på ett jättebilligt och mysigt café.


Många färger


Liten snöboll


Slottet i bakgrunden


Kalla blad


Varma blad


Slottet sett från andra sidan sjön


Mysig grillplats


Stort, gult träd


Båt

Det var några av bilderna jag tog idag. Knäppte över hundra bilder, så det finns fler!

Ikväll blir det inte fest som det var tänkt. Men det känns ändå rätt skönt. Hade varit skitjobbigt att vara bakis imorrn. Plus att jag har lite saker jag måste göra imorrn, som jag i så fall inte hade orkat.

Sen har jag kommit på att jag trivs väldigt bra här i Växjö. Eller det vet jag ju. Men jag har börjat kolla på lite andra utbildningar på skolan här som jag kan söka till nästa år. Jag hittar inget just nu. Men nånting finns det säkert. Känns så himla tråkigt bara att flytta hem till Skellefteå igen efter detta år. Det är ju ändå inte så många som bor kvar där. Jag har ju typ fler vänner här än i Skellhell. Men nu är ju det ett tag kvar. Så den som lever får se!

Ha en trevlig helg allihopa!

Tröga Norge

Åhh Norge måste ju vara det mest efterblivna landet som finns.
När jag hade glömt min kod till internetbanken skickade jag efter en ny kod. Den skickade de med brev till min adress i Norge. När jag skrev att jag ville ha den till min Svenska adress sa de att jag måste skicka min nya adress med brev till dom, av säkerhetsskäl!? Hallå? Hur kan det vara säkrare än mailen? Plus att de skickade min kod till de som bor i lägenheten i norge nu. Tröga!
Nu i oktober skulle jag få tillbaks pengar från skatten, men har fortfarande inte fått den. Så jag tänkte maila skatteetaten och fråga när den kommer. Nä, då har dom inte ens en mailadress. Och Norge som ska vara ett sånt jävla bra land. Dom kan ju börja med att hoppa fram till 2010-talet där vi andra lever och skaffa en jävla mailadress!!

Sen så har jag fått brev från csn och de tänker inte ge mej pengar. Dom är ju fan trögare än norrmännen. Kan dom inte bara fatta att jag inte gjort nåt fel. Jag har all rätt att få studiemedel!

Okej, gnällinlägg slut!

Idag har jag hängt med Sara. Först på stan, sen hos mej och sen hos henne för att se film och äta smöriga popcorn!
Imorrn ska jag försöka he mej ut på en morgonpromenad med kameran. Är så fint här nu!! Sen mot klätterhallen och träna på våra snygga klättertekniker ;) Fest på kvällen, troligtvis, om jag får igång festpeppet!

Nu ska jag krama kudden!

Klättrat i Göteborg

I måndags när vi var på väg till Göteborg var jag skitnegg. Ville inte alls åka dit. Jag ville ju klättra, det tycker jag är skitkul. Men just att sova borta hela veckan igen kändes lite tungt. Men jag ångrade mej ganska snabbt när vi kom dit. Klättringen övervägde väldigt mycket. Hur kul som helst. Och vi behövde ju inte sova i tält, dock ett gammalt torp med råttor som husdjur. Myspys! Men det har varit en riktigt rolig vecka. Synd bara att vi inte har mer klättring nu förrän till våren.


Middag första kvällen. Som en liten familj! :)


Huset där vi bodde








Göteborg




Har varit väldigt fina dagar med sol

Nu ska jag hoppa in i duschen, har typ aldrig känt mej så här äcklig!

Har förresten käkat på mc donalds i veckan också. Hade bestämt att jag skulle vara positiv och försöka tycka det var gott. Men det var verkligen inte gott! Åt på max på hemvägen, mycket bättre!! :)

Tjiiing

Fest med tyskarna

Festen igår blev hur kul som helst. Tyskar är roliga! Förutom att två av dom lyssnar på Backstreet boys och Roxette. Underligt! Det blev ölspel och bugg också. Och jag är tre vinflaskor fattigare. Alkoholen flödade rätt bra!
Sen utgång på Deluxe och "efterfest" (typ käka makaroner) hos Mike.









Så kan det se ut när man festar med tyskar!

Nu ska jag packa väskan. Igen! Det är som en tradition varje söndag. Imorrn åker vi till Göteborg för att börja med klippklättringar. Åter i Växjö på torsdag.

Sommar igen

Just nu är jag väldigt uttråkad. Tiden går väldigt sakta när man väntar på nånting. Sara är på ingång, då ska vi käka spaggetti och köttfärssås. Sen kommer Daniel, Mike och deras tyska vänner och festar med oss. Förhoppningsvis är vi lite roligare idag än när dom bjöd oss på middag förra helgen.

Idag har det varit sommar här i Växjö. Solen har skinit hela dagen och det har varit rätt varmt också. Såklart så har ju jag för det mesta varit inne idag då. Cyklade till stan imorse för att inhandla lite alkohol. Ett par strumpbyxor (som redan är trasiga) och ett linne råkade också följa med. Sen har jag tvättat, städat och skrivit dokumentation hela dagen. Liiite ångest bara när jag tittar ut och det är underbart fint ute. Men men nu är det gjort iaf och ikväll ska jag ha kul! :)

auf Wiedersehen

Vill se Volbeat

Ikväll spelar Volbeat i Göteborg, igår var dom i Malmö, imorrn är dom i Stockholm. Vad gör jag i Växjö?? Har max tre timmar till alla de städerna. Är såå avundsjuk på alla som ska se dom. Vill vill vill!!!



Jag ska fara och träna nu, får väl lyssna på dom i mp3n då!

Egentur med kajak i bilder

I veckan har jag, Ida, Sara och Kristin varit på egentur med Kajak. Det har varit regnigt, blåsigt, trangiakök har blivit uppeldat och planer som inte riktigt blev som vi tänkt. Trots detta så har vi haft riktigt roligt. Det är härliga tjejer som kan bjuda på många skratt :)
För en gång skull hade jag kameran med mig. Så istället för en hel roman får ni avnjuta dessa skönheter:



Mycket packning som skulle ner i de små packluckorna. Men vi fick med oss allt! Åtta kilometer paddlades första dagen.


Lite lek och räddningsträning på afton. KALLT!


Mysig kväll med vin och "tjejsnack"


Lägerplats dag två


Vi är ju värsta proffsen på fiske, men fiskarna sov nog.


Det nappade....i trädet..


På Bolmsö tar dom solbadning på största allvar


Skål! Förrät och vin i kåsor. Lyx!


Mysig kväll 2

Helt okej vecka ändå:)

Ikväll for jag och tränade ett muskelpass. (I skellefteå kallas det pump, så ni vet vad jag pratar om) Det passet är hur bra som helst. Bra instruktör, varierat, bra musik. Ska kanske på ett pass med samma instruktör imorrn också.

Nu väntar sängen! Natti



Kanelbullar och ingen träning

Vart tog den här dagen vägen? Dagarna springer verkligen iväg nu för tiden. Och det är väl i och för sig ganska bra :)
Idag har vi gjort klart planeringen för egenturen med kajak som vi påbörjar imorgon, så vi har varit på skolan hela dagen. Har hunnit äta två kanelbullar också. Det är ju ändå kanelbullens dag. Hade tänkt fara på spinning idag, men jag blev så otaggad när spinningpasset igår var väldigt tråkig. Tråkig musik, tråkigt upplägg, tråkigt allt. Men jag fick lite ångest nu. Har ju typ bara ätit massa bullar och skräp idag och inte rört mig många meter. Men jag får väl köra extra hårt med kajaken i veckan då.








Så imorrn åker vi alltså till Bolmsö i ljungby och kommer tillbaka på torsdagkväll.
Ha en bra vecka!

Middag med tyskarna

På stallvägen 18 befann sej Johanna och Sara igår. Mike och Daniel som paddlade kajak med oss förra helgen ville bjuda oss på middag som tack för kajaklektionen.

Jag var bakis och dötrött och kände mej grymt osocial och att dessutom måsta prata engelska gjorde det ju bara ännu jobbigare. Så jag ville egentligen bara stanna hemma och sova. Men det gick ändå ganska bra när vi väl kom dit. Dom är väldigt trevliga. Senare på kvällen ville dom gå ut på Sivans, men då tacka jag och Sara för oss och gick hem och sov. Jag hade inte orkat med en till utekväll. Men det var en väldigt trevlig kväll med god mat och dricka!

Idag är det sol så snart blir det en promenad runt sjön med Sara. Sen gym och spinning ikväll :)

Bra söndag!

En fredag i Växjö

Igår var dagen fullsmockad från morron till kväll! Började med att tvätta och städa litegrann innan jag begav mej till olympen för ett muskelpass. Satan så lämmen jag var i armarna efter veckans klättring och paddling märkte jag då.

Efter träningen ringde jag csn igen. Och dom ska inte ge mej pengar för att det saknas 7 hp. 7 fjuttiga poäng! Helt sjukt. Men på nåt vis måste jag lösa det. För pengar måste jag ha!

Sen cyklade jag in till stan och träffade Ida, Sara och Kristin. Vi gick på waynes och fikade, snackade skit och planerade lite för veckans paddeltur.

Cyklade sen hem och svirade om till partyoutfiten, sen tillbaks till Ida för förfest som blev hur kul som helst.





Jaa så kan det se ut en kväll i Växjö!

Nu ska jag se lite Dexter och äta ostkrokar. Bajj

Hata CSN!

Jävla kuk-csn! Hatar dom! Skickade ett mail till dom för drygt en vecka sen, inget svar än. Ringde dit nu och först är det ju tusen alternativ man ska knappa in, sen säger telefonsvararn att det är två minuters kö. Ja, det är väl inte så farligt. Men efter 25 minuter gav jag upp. Så jävla irriterande! Skickade ett till mail till dom nu. Kanske inte lika trevligt som det första. Men dom har ju sämst jävla service. Dom har ingen service. Jag har varit utan pengar hela september och har inte fått pengar för oktober heller plus att dom gör slut på mina mobilpengar också. Värdelöst!

RSS 2.0