Kul dag!!

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Den här dagen har väl varit allt annat än kul kan jag väl säga. Kom hem kring två idag efter tre dagar i Oskarshamn med vandring och workshops av olika slag. Nästan 4 mil på två dagar gick vi med full packning. Helt okej.
I alla fall, när jag kom hem startade jag datorn och skulle kolla allt som hänt och inte hänt. Men då blir det ju såklart strömavbrott så det går ju inte göra nånting. Ingen dator, internet, musik, kyl, frys avstängd, spisen med så ingen mat. Happ, kul. Inte passande när humöret redan var lite pissigt. Men strömmen kom tillbaks efter en stund. Men internet ville inte fungera iaf.

Eftersom mitt öga har valt att irritera mig igen så gick jag iväg till vårdcentralen för att få utskrivet salva. Efter jag träffat 3 sköterskor och en läkare, som kostade 150 kr att träffa, så skickade de mig till sjukhuset istället. Så då var det bara att ta bussen och åka in till stan och gå till sjukan. Betala ytterligare 150 spänn för nästa läkarbesök. Träffade först en sköterska som kollade min syn?! Hallå, inte det som är problemet.
Tillslut fick jag träffa en ögonspecialist som skrev ut salvan och tabletter till mig. Precis de som jag sa på vårdcentralen att jag ville ha. Dessa ska alltså tas FEM gånger per dag i 2 veckor. Hur jag ska komma ihåg det har jag ingen aning om. Sen så måste jag ta det lugnt med träningen när jag tar medicinen. KUL!! Just när vi är klar med all sova-ute-skola och jag har tid att träna mer, då får jag såklart inte träna. Bajs!!
Måste även på ett återbesök på fredag. Borde fan vara studentrabatt på sjukhuset. Jag blir ju ruinerad om jag ska hålla på och betala 150 spänn för varje 5-minutersdejter med läkarna. Sen var det bara att gå till apoteket och hämta ut salvan och tabletterna. 300 spänn till. Yeeey. Plus att kuk-csn fortfarande inte ger mig några pengar, men ta betalt kan de göra. Har en räkning på nästan 2000 nästa månad. December. Jaa det blir kul. Kanske får flytta ut i mitt tält snart!!



Det bästa denna vecka: Supergod förrätt och glögg. Blev även lite mintu med oboy ;)

Nu ska jag smörja ögat, knapra lite piller och se en film, om ögat tillåter!! Happy days!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0